Spring naar inhoud

Nieuwsberichten

Achter de schermen gebeurt er veel om zoveel mogelijk Zwollenaren de kans te geven om een idee in te dienen voor een nieuw Oud en Nieuw. Op deze pagina vind je alles wat er gebeurt rondom dit proces.

Inloopmoment Stadkamer Centrum

12 juni 2024 14:00-15:30

Ideeën uitwisselen en delen
Wil je jouw idee liever mondeling voorleggen of wil je eerst met iemand van gedachten wisselen? Kom dan naar de Huiskamer van Stadkamer Centrum op woensdag 12 juni van 14.00 tot 15.30 uur. Je kunt hier ook reageren op de ideeën die tot nu toe zijn verzameld.

Lees meer informatie

Kindercollege presenteert ideeën voor nieuw Oud en Nieuw aan gemeente

1 mei 2024

Het Zwolse Kindercollege presenteerde op donderdag 25 april op het Zwolse stadhuis hun ideeën voor een nieuw Oud en Nieuw aan wethouder Michiel van Willigen. De kinderen hebben de afgelopen twee maanden met elkaar hard gewerkt aan een nieuwe invulling van Oud en Nieuw. 

De ideeën van de kinderen varieerden van een driedaags feest met op de grachten drijvende wensballonnen met een lichtje tot een high tea voor eenzame mensen, een drone show of laserlicht op Zwolse gebouwen en een popping party met een verfexplosie in een grote glazen bol. De leukste plannen, die je ook goed uit kan voeren, werken ze verder uit. Daar waar nodig werken ze samen met andere Zwolse partijen.

Lees meer informatie

Login om verder te gaan
refresh

Cancel