Spring naar inhoud

Bestaande evenementen

Er wordt natuurlijk ook al veel georganiseerd in Zwolle. Op deze pagina zijn een aantal activiteiten te zien die er in de gemeente speciaal al plaatsvinden in de decembermaand. Voor de volledige agenda, kijk op de uitagenda van Zwolle

Classic Hits in concert

  • 14 december 19:30
  • Locatie: Hedon Zwolle

December is de maand van de legendarische toplijsten van de grootste classic hits allertijden waaronder, natuurlijk De Lijst Der Lijsten: de Top 2000. Een jaarlijks hoogtepunt waar menig muziekliefhebber naar toe leeft. Classic Hits In Concert is hét spektakel dat een extra dimensie toevoegt aan het grote 'feest der herkenning' op de diverse radiozenders. Meer dan twintig muzikanten brengen een avondvullende show in steeds wisselende samenstelling. De show neemt je mee naar de ultieme meezingers, maar ook naar de onverwachte hoekjes uit de Top 2000. De hele avond staat in het teken van de pop, rock en soul klassiekers uit allergrootste lijsten.

Lees meer informatie

Tankstation Festival

  • 15 december 14:30
  • Locatie: Hedon Zwolle

Tankstation Festival is hét Nederlandstalige alternatieve pop-festival waar je even lekker bij kan tanken op de nieuwste, vetste en meest avontuurlijke muziek die ons land te bieden heeft. Na een succesvolle eerste editie slaan Hedon en de Zwolse band Hiigo de handen wederom ineen om de tweede editie in 2024 nóg grootser aan te pakken zonder de kern te verliezen: een voorliefde voor onze prachtige taal en de muziek en poëzie die daaruit voortgekomen is. De volgende editie belooft: meer zalen, meer acts, meer programma en al met al: nog meer feest van vroeg in de middag tot in de avond!

Lees meer informatie

Serious Request

  • 18 t/m 24 december
  • Locatie: Rodetorenplein

Van 18 t/m 24 december staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request op het Rodetorenplein in Zwolle. Veel artiesten en bekende Nederlanders zullen langs komen op het podium. Naast dat er door de 3FM DJ's aandacht zal worden gevraagd voor Metakids, komen er ook artiesten en bekende Nederlanders langs in het huis. De programmamering delen we graag wanneer deze bekend is.

Lees meer informatie

Kerstival

  • 24 december 16:00-21:00
  • Locatie: cafés binnenstad

Na een dag van kerstinkopen kunnen bezoekers genieten van livemuziek in zo'n twintig cafés en restaurants. In elk etablissement zijn meerdere optredens gepland, zodat het publiek kan blijven zitten en toch van verschillende acts kan genieten. Kerstival begint al in de middag, zodat iedereen op tijd thuis kan zijn voor kerstavond. Dit evenement staat al tientallen jaren garant voor grote aantallen bezoekers in de binnenstadse cafés en restaurants.

Lees meer informatie

Login om verder te gaan
refresh

Cancel